O nama

JUGOINSPEKT BEOGRAD AD je nezavisna, specijalizovana, kompetentna, ovlašćena, akreditovana, odgovorna i međunarodno priznata kontrolna organizacija čije su glavne delatnosti kvalitativno i kvantitativno kontrolisanje, analitička ispitivanja, ocenjivanje usaglašenosti i sertifikacija proizvoda, usluga i sistema.

Kao najstarija organizacija ovog tipa u Srbiji i celom regionu Balkana, od svog osnivanja 1949. godine, uspešno i efikasno obavljamo sve poslove i aktivnosti definisane našim delokrugom, što je omogućilo da dostignemo status renomirane kompanije koja uživa puno poverenje kako klijenata i državnih organa tako i svih drugih zainteresovanih strana na nacionalnom i međunarodnom nivou.

Jugoinspekt u brojevima

74

GODINA POSLOVANJA

5

AKREDITOVANIH LABORATORIJA

20000

ANALIZA NA GODIŠNJEM NIVOU

Danas, JUGOINSPEKT BEOGRAD predstavlja modernu organizaciju koja broji preko 200 zaposlenih, raspoređenih u 6 sektora koji pružaju komercijalne usluge u okviru svih glavnih privrednih delatnosti u Srbiji i regionu Balkana.

Zahvaljući našem složenom administrativno-tehničkom poslovnom sistemu, u svakom trenutku smo spremni da efikasno i adekvatno odgovorimo na najrazličitije i najsloženije zahteve naših klijenata i pružimo aktuelne i blagovremene informacije i pomoć svim drugim stranama zainteresovanim za oblasti kvaliteta, bezbednosti i usaglašenosti proizvoda, usluga i postupaka.

This site is registered on wpml.org as a development site.