О нама

ЈУГОИНСПЕКТ БЕОГРАД АД је независна, специјализована, компетентна, овлашћена, акредитована, одговорна и међународно призната контролна организација чије су главне делатности квалитативно и квантитативно контролисање, аналитичка испитивања, оцењивање усаглашености и сертификација производа, услуга и система.

Као најстарија организација овог типа у Србији и целом региону Балкана, од свог оснивања 1949. године, успешно и ефикасно обављамо све послове и активности дефинисане нашим делокругом, што је омогућило да достигнемо статус реномиране компаније која ужива пуно поверење како клијената и државних органа тако и свих других заинтересованих страна на националном и међународном нивоу.

Југоинспект у бројевима

74

ГОДИНА ПОСЛОВАЊА

5

АКРЕДИТОВАНИХ ЛАБОРАТОРИЈА

20000

АНАЛИЗА НА ГОДИШЊЕМ НИВОУ

Danas, JUGOINSPEKT BEOGRAD predstavlja modernu organizaciju koja broji preko 200 zaposlenih, raspoređenih u 6 sektora koji pružaju komercijalne usluge u okviru svih glavnih privrednih delatnosti u Srbiji i regionu Balkana.

Zahvaljući našem složenom administrativno-tehničkom poslovnom sistemu, u svakom trenutku smo spremni da efikasno i adekvatno odgovorimo na najrazličitije i najsloženije zahteve naših klijenata i pružimo aktuelne i blagovremene informacije i pomoć svim drugim stranama zainteresovanim za oblasti kvaliteta, bezbednosti i usaglašenosti proizvoda, usluga i postupaka.

This site is registered on wpml.org as a development site.